Bissee ja Änärii! ?? 01/09/18

Hellurei ja hellät tunteet!

Siitä on hetki kun ollaan saatu aikaseks blogittaa tännekkään mitään, mutta nyt ajateltiin haippaa teille meidän 1.9 julkastavaa träkkiä!
Jengi on fiilistelly törkeesti meidän lätkähittejä, niin ajateltiin tehdä teille menevä ralli perus poikienillasta; saikkua, poppareita, bisseä ja änäriä!
Kappale rantautuu Spotifyyn 31.8 – 1.9 välisenä yönä kello 0:00, sekä ilmestynee samoihin aikoihin myös musiikkivideona Youtubeen!

Kappaleen TEASER -video löytyy täältä:

Kappaleella vierailee mukana mm. ”Suksen jälkeen feat. Setä Tamu” hitistäkin tunnettu, entinen Pää-äijien mestari LEVI-ÄIJÄ!
Levi-äijän tuore Daruden coveri ”Lumimyrsky” levis just somessa kulovalkeen tavoin, jollet oo vielä kuullu ni zekkaa ihmeessä tästä!:

Tässä myös Levi-Äijän TÄNÄÄN julkaisema uusi hitti ”Rahantekijä”! Pistä soittolistalles ja baunssaten!

T. Mansesteri

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on keikkaillut mm. JVG:n, Elastisen, Apulannan, Robinin, Petri Nygårdin, Mäkin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, sekä Matti Nykäsen kanssa.

Kuuntele meitä