Avoin Mediatiedote: Mansesteri julkaisee koronavuoden kunniaksi 6.11 rakkaus -teemaisen kappaleen.

Tamperelainen hiphop -ryhmä Mansesteri on ollut pystyssä vuodesta -09 ja on ollut myös siitä lähtien täysin omakustanteinen bändi.
Tulevan 6.11 julkaistavan kappaleen nimi on ”P.S. Rakastan Sinua”. Mansesteri halusi lohduttoman koronavuoden vastapainoksi julkaista ihmisille positiivisen rakkausbiisin.

”Tämä vuosi on ollut sen verran masentava todella monelle, niin haluttiin muistuttaa ja lohduttaa ihmisiä faktasta, että niin kauan kun on rakkautta on myös toivoa. Koimme, että kaiken tämän myrskyn keskellä on aina se pieni pilke, joka jokaisen täytyy vain muistaa. Meidän kertakäyttörakkaus -kappale on meidän ensimmäisiä kappaleitamme alkuperäisellä kokoonpanolla (Mc Mane, Vainis, Inde, Sarkastinen), ja se on vielä tänäkin päivänä meidän yksi päivittäin eniten kuunnelluimmista biiseistä. Se julkaistiin 8.11.2010. Tuntui, että aika oli vihdoin kypsä uudelle rakkauskappaleelle ja halusimme jatkaa saagaa näin 10 vuoden jälkeen” – Mc Mane

Kappale on siis puhtaasti rakkaus -teemainen ja puhuttelee isoja tunteita, sekä se vastaa jokaisen kohdalla kysymykseen ”Mitä rakkaus minulle merkitsee?”.Mansesteri toteaa että uusi kappale on yksi hienoimmista ja tunteikkaimmista biiseistä mitä he koskaan ovat tehneet.

P.S. Rakastan Sinua on rakkaudentäyteinen fiilistelybiisi vauvasta vaariin, ollen voimaannuttava ja piristävä tuulahdus tämän kaiken murheellisen korona-vuoden keskellä.

Kappaleeseen ilmestyy musiikki-/lyriikkavideo samaan aikaan Youtubeen, joka puhuttelee samalla tasa-arvoista rakkautta, sekä sitä ideologiaa, ettei rakkauden tarvitse aina merkitä yleistettyä miehen ja naisen välistä parisuhdetta, vaan että rakkaus voi olla yhtälailla perhe-, lemmikki- tai ystävyysrakkautta. Mansesteri pyysi sosiaalisessa mediassa kappaleen tulevaan videoon mukaan kuuntelijoitansa. Fanien yllätykseksi videolla tulee olemaan monia julkisuuden henkilöitäkin mukana, mm. näyttelijää Salatuista Elämistä, sekä Temptation Islandista tuttuja osallistujia, jotka halusivat myös ottaa kappaleen sanomaan kantaa, sekä näyttää heidän omalla tyylillään videolle mitä rakkaus heille merkitsee.
Kaikki videoon osallistujat lähettivät kuvan tai videoklipin aiheeseen liittyen, jotka luonnollisesti päätyvät tulevalle videolle mukaan

Tallenna kappale nyt jo ennakkoon soittolistallesi täältä!:
https://bit.ly/presaveps

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä