DJ Kalu

Kalle, aloitti 2000-luvun lopulla kuuntelemaan Mansesteria, samaistui porukan meininkiin ja olikin pitkään pelkästään perin vannoutunut ryhmän fani ja kävi Mansesterin keikoilla aktiivisesti fiilistelemässä. Vuonna 2012 Mansesterin järjestämässä ”Hands up!” -tapahtumassa tapahtui Kallen ensikosketus esiintymislavan reunan toiselle puolelle, kun Mansesteri pyysi häntä lavalle vaihtamaan heidän kappaleensa. Mansesterihan oli jo keikkaillut aktiivisesti muutaman vuoden, eikä heillä koskaan ollut ketään vakituista Dj:tä pyörittämässä levyjä.

Kalle hoiti hommansa kotiin kunnialla, ja siitä hetkestä lähtien hänet kruunattiin ryhmän viralliseksi Dj:ksi ”Dj Kalu”:ksi, monitoimimieheksi, sekä ”yleisöhaippaajaksi”, koska osasi ottaa jo ensimetreistä lähtien yleisön haltuunsa ja tiesi miten katsojameren sai liekkeihin ja svengaamaan Mansesterin tahtiin entistäkin kovemmalla tunteella. Jahka Kalle sai lavakarismaa ja oppi vetämään Mansesterin lisäksi omaa showtansa lavalla, hänestä syntyi Mansesterin kuuntelijoiden silmissä täysin uusi ”ilmiö”.

Dj Kalu:n nimitys ”monitoimimies” kantaa juurensa nimenomaisesta merkityksestä, sillä Kalle toimii ”juoksupoikana” silkasta palavasta halustaan, sekä innokkuudestaan ja hoitaa myös kaiken mitä Mansesteri -ryhmän muut jäsenet eivät muilta kiireiltään kerkiä. Kalle toimii mm. niin roudarina, teknikkona kun myös välillä kuvaajana ja Mansesterin omana motivaattorina ja liimana. Hänellä on aina kaikki tarvittavat materiaalit mukana keikoilla aina levyistä nimikirjoitustusseihin asti. Dj Kalua ei turhaan siksi kutsutakkaan ryhmän sisäisesti Mansesterin ”Maskotiksi”.

Kalle tuo aina positiivista mieltä niin rymälle, kuin myös ulkupuolisille ja on aina valmiina auttamaan ja jakamaan hyvää mieltään muillekkin. Kallen spektaakkelimaisesta suosiovyörystä kertoo pelkästään jo yleisömeren raikuvat ”Dj Kalu” -huudot jo ensimetreiltä kun Kalle astuu lavalle, puhumattakaan hänen omasta nimikirjoitusjonostaan keikkojen jälkeen sekä Kallelle tehdyn ”Äiti tuli kotiin II” -kappaleen suosio, jota on kuunneltu jo yli miljoona kertaa! Kuuntele kappale täältä:

DJ Kaluun helpoitan saat yhteyden täältä:

DJ Kalu Facebookissa

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä