Crew

Mansesteri suuntaa joihinkin live-esiintymiin suuremmalla mies- & naisvahvuudella, kuin pelkällä artistikattauksella. Mansesteri-Crew pitää tapahtumakohtaisesti sisällään henkilöitä useisiin eri tehtäviin. Jokaisella Crew:ssa mukana olevalla on tärkeä tehtävä esiintymisen onnistumisen kannalta ja tämän takia heidät valitaan aina tapahtumakohtaisesti mukaan.

Suurin osa Crew/Staff -henkilöstöstä on ollut Mansesterin mukana alkupäivistä lähtien, mutta osa on liittynyt mukaan matkan varrelta.

OFFICIAL CREWLIST


KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä