Avoin Mediatiedote: Mansesteri julkaisee tänään uuden singlen Bissee ja änärii feat.Levi-Äijä

1.9.2018

Mansesteri julkaisee tänään lauantaina 1. syyskuuta uuden ja menevän singlen “Bissee ja änärii” musiikkivideoineen. Rockia ja hiphoppia yhdistelevä Hiphop -ryhmä Mansesteri julkaisi maailmanlaajuisen huomion ja suosion saaneen ”Saravon Pekka” -kappaleen kaksi vuotta sitten. Bändin jääkiekko -teeman megasuosion alkamisen ansiosta, lätkän juhlistaminen jatkui Suomen MM -joukkueelle suunnatulla ”Ykköset” -hitillä, jossa vierailemassa oli Popedan kitaravirtuoosi Costello Hautamäki, sekä Mustien Enkeleiden solisti Jussi Aaltonen. Saaga jatkui Saravon Pekka Remixin tahdissa seuraavana vuonna ja tämän vuoden bändin ensimmäinen julkaisu oli Tapparalle suunnattu maalihitti ”Kirveelle töitä”, jossa kuultiin kertosäkeessä mm.Voice of finlandista tuttu muusikko Idé.

Nyt julkaistavalla Bissee ja änärii -singlellä Mansesteri laajentaa rock ja rap -teemaansa popimman vivahteen puolelle. Kappale pyörii nykyisen ”miesflunssa” -ilmiön ympärillä, ja kertoo huumorisävytteisesti, mutta ylistävästi perinteisestä poikien illasta, jossa perisuomalaiseen tapaan nautitaan ohrapirtelön, popcornien ja makkaran lisäksi NHL -peliturnauksesta kavereiden kesken.

Mansesterin tulevalla kappaleella vierailee kertosäkeessä Pää-äijistä tutuksi tullut, nykyään soolouransa menestyksestä isosti nauttiva pohjoisten tunturien kuningas ”Levi-Äijä”, jonka suurimpia hittejä ovat viime talvena ilmestynyt ”Suksen jälkeen (afterski) Ft.Setä Tamu”, sekä menevä vaahtokylpyelämää ylistävä biisi Jacuzzi Yakuza.

Kappaleen tuotannosta vastaa Mansesterin hovituottaja Joni ”Zankie” Vuorinen, sekä miksauksesta ja masteroinnista Teemu ”TB” Lampinen.

Mansesteri pisti myös kilpailun pystyyn, johon voit osallistua Facebookissa! Kilpailun kolmelle voittajalle on luvassa palkintona pian ilmestyvä NLH 2019 -peli haluamalleen alustalle!
Kilpailuun voit osallistua tästä!:

Mansesteri on tehnyt pitkän uran itsenäisenä ja omakustanteisena bändinä. Ensi vuonna heillä on tulossa iso 10-vuotis juhlakiertue, jolloin alkuperäisjäsenet Inde ja Sarkastinen tulevat mukaan kiertämään Suomea. Bändin keulahahmo Mc Mane vannottaa, että vauhti ei ole hidastumassa vaan päinvastoin, ensi vuoden kiertue tulee olemaan isompi kiertue kuin koskaan ennen, eikä menoa ja meininkiä tule puuttumaan. Keikoilla heitetään Mansesterin alkuajan hittikappaleita, muistellaan vanhoja ja toki myös uutta ja tulevaa tuotantoa tullaan kuulemaan. Yllätyksenä ensimmäistä kertaa livenä Mc Mane heittää vieläpä muutaman vanhan soolokappaleensa. Lisäksi Mansesterilta on tulossa alkuperäiskokoonpanolla täysin uutta tuotantoa piakkoin!

Kuuntele uusi single “Bissee ja änärii” täältä
Zekkaa musiikkivideo tästä
Mansesteri Facebook
Mansesteri Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Markus Savolainen / Mansesteri
info@mansesteri.com

Keikkamyynti:
Juha Juoni / Rockhopper Agency
juha.juoni@rockhopper.fi

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä