Avoin Mediatiedote: Vain RäppiElämää!: Mansesteri tulkitsi Ressu Redfordin jättihitin ja menee suoraan ihon alle

Mansesteri julkaisi 10v Juhlavuotensa kunniaksi alkuperäisellä kokoonpanolla viime yönä uuden sinkun. Kuka on se oikea on Ressu Redfordin alkuperäiskappale, joka kertoo nimenomaisesti sen oikean etsimisestä, suurista tunteista, sekä myös irti päästämisestä. Kappaleen toivotaan herättävän kuuntelijassa paljon ajatuksia, pohdintoja, sekä muistoja elämän varrelta, mutta on samalla sekä voimaannuttava ja lohduttava yksinäisille ja sitä oikeata etsiville ihmisille. Biisin tuotannosta vastaa Joni ”Zankie” Vuorinen.

Kappale on saanut valtavan paljon kuuntelijoilta heti positiivista palautetta: ”Meni lempparibiisiks!”, ”Nyt on kova biisi. Mansesteri ei petä koskaan.”, ”Ihan sairaan mahtava biisi!”, ”Kuunnellu jo nii usein et päätä jomottaa. Ei tohon kyllästy koskaan!”, ”Hyvin olette uudelleen tehneet tämän biisin! Tätä tekee taas mieli kuunnella, hyvä jätkät!”. Siinä on murto-osa saadusta palautteesta!

Vain RäppiElämää
”Digailin Vain elämää -formaatista itsessään, vaikkakaan en ole moneen tuotantokauteen itse sitä enää seurannut. Teimme 2016 vuonna Vain elämää -tyylille uskollisena oman tulkinnan Jari Sillanpään Sinä ansaitset kultaa kappaleesta, jonka julkaisimme 2017 vuonna Videoineen. Kappaleesta myös Cheek teki myöhemmin virallisessa Vain elämää -ohjelmassa oman versionsa.

”Tehkää siitä hitti!”
Tuli pari vuotta sitten tosi nostalginen fiilis kun kuka on se oikea kappale soi keikka-autossa radiosta, ja samantien meille kaikille iski fiilis että tästä on pakko tehdä oma versio.
Kyselimme hetimiten Ressulta ja Warnerilta luvat ko. kappaleen uudelleen sovittamiseen ja se kävikin todella nopeasti ja kivuttomasti. Ainoa ehto oli Ressulta: ”Tehkää siitä hitti!”.
Heinäkuussa 2018 tuottajamme kanssa saimme viimein hiottua taustan kasaan, jonka jälkeen teimme monta eri demoa kappaleesta. Viimein tänä vuonna Toukokuun taitteessa saimme kappaleen fiinaliin ja nyt teille ulos sen!

Kappale ilmestyy myöhemmin Youtubeen musiikkivideoineen. Sen on ohjannut, kuvannut ja editoinut Tamperelainen mainostoimisto Mediavalas Oy.

Mansesteri on raptrio, jonka muodostavat Tampereelta kotoisin olevat Mc Mane, Vainoharha, sekä DJ Kalu. Mansesterin 10v Juhlavuoden kunniaksi ison kiertueen lisäksi heiltä ilmestyy tänä vuonna jokunen uusi kappale alkuperäisellä kokoonpanolla, johon kuuluvat myös Inde Morjesta, sekä Sarkastinen.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Markus Savolainen / Mansesteri
info@mansesteri.com

Keikkamyynti:
Juha Juoni / Rockhopper Agency
juha.juoni@rockhopper.fi

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä