Fight Back!

Suomalainen hiphop ryhmä Mansesteri julkaisi Heinäkuun lopulla uusimman ”Kulttistatus” -nimeä kantavan albumin.
Albumin suosittu zemppibiisi ”Fight Back” saa musiikkivideon perjantaina 25.9.
Kappaleella, kuten videollakin pääosassa vierailee Idolsistakin ponnistanut nosteessa oleva ja koko kansan suosikkilaulaja Lassi Viljanen.

 

Kappale itsessään on Mansesterin kunnioitus Pekka Hyysalon tarinaa, sekä kansanliikettä ja iskulausetta ”Fight Backia” kohtaan. Biisi on tarkoitettu motivaattoriksi, sekä voimaannuttavaksi zemppibiisiksi ihmisille, jotka tarvitsevat tahdonvoimaa, sekä kannustusta. Sen tehtävänä on herättää sisäinen palo ihmisessä ja toimia personal trainerina jokaisen omaan päämäärään. Mansesterille itselleen ”Fight Back” fraasi merkitsee kriisistä selviytymistä, hyytymätöntä taistelutahtoa, sekä kunnianhimoa. Varsinkin tämä vuosi on ollut kaikin puolin raskas yleisen maailmantilanteen vuoksi, niin on enemmän kuin tarvittavaa huolehtia omasta sekä läheisten hyvinvoinnista, jota biisin toivotaan edesauttavan.

 

Kappaleen videon kuvasi media-alan ammattilainen Mediavalas Oy ja se toteutettiin Respect Boxing Clubilla Tampereen Raholassa.

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä