Hilpeä Hauki – Parrakkaat Miehet feat. Mansesteri & Jenni

– HILPEÄ HAUKI –

PARRAKKAAT MIEHET FEAT. MANSESTERI & JENNI

Julkaisupäivä: 4.3.2022
Artisti: Hilpeä Hauki, Mansesteri, Jenni
Formaatti: Digital Download

KUUNTELULINKIT

▶️ Spotify
▶️ Youtube
▶️ Apple
▶️ Deezer
▶️ Tidal

KAPPALEEN LYRIIKAT

+ PARRAKKAAT MIEHET LYRICS

KAPPALEEN KUVAUS

Parta on kuulunut meidän tyyliin ja lookkiin enemmän tai vähemmän meidän koko uran ajan ja tuli out of the box -idea tehdä anthem kaikille partaoletetuille, jotka supporttaa minkälaista turpaturkkia tahansa ja niille jotka ymmärtävät hyvän parran päälle. Eli biisi on kaikille siltä väliltä joiden elämään partakarvat on vaikuttaneet positiivisesti.

JAA:

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä