KaaosZinen demokilpailun voitto!

KaaosZine Demonurkka vol. 81 (vko 45/2017)

Nummirock 2018, here we come!

Tosiaan, harmittelimme taannoin kun meidän uusin Turbulenssi -kappale sai niin mitättömän mediahuomion, eikä sen video tahtonut oikein saada tuulta siipien alle. Spotifyssä se on saanut kiitettävästi kuunteluja (92 000+), mutta video, johon panostimme todella paljon, jäi lähes näkymättömäksi. Eikä yksikään radiokanavakaan sitä ottanut soittoon. Osallistuimme sitten puoliksi huumorilla KaaosZinen järjestämään demokilpailuun taannoin. Yllätykseksemme saimme tänään viestiä, että se on valittu kolmen parhaan demon joukkoon, joista se vei vielä voiton!

Joka viikko valitaan yksi voittaja demo kolmesta karsitusta demosta, ja jokaisen viikon voittaja lopulta kilpailee keskenään Nummirock 2018 -tapahtuman esiintymisestä! Olemmehan me aikalailla altavastaajia tässä skenessä, mutta meille on jo todella iso juttu että me edes karsiuduimme arvioitaviksi pääosin blackmetal -henkisessä mittelössä, saati että voitimme sen! Saas nähdä mitä tuleman pitää!;)

Sen osaamme ainakin sanoa että entistä rokahtavampaa matskua on tulossa ulos ensi vuonna, täyttä häkää tässä teemme uusia kappaleita, just wait it coming!

Kappaleen arvostelun KaaosZinessä voit lukea täältä:
http://kaaoszine.fi/demonurkka-vol-81-vko-452017/

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä