Kaupallinen yhteistyö Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kanssa!

Kaupallinen yhteistyö: Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Nakun Hard Seltzer on kuulunut jo pitkään meidän keikkarideriin. Vaikka nykyinen alkoholilaki (mikä on pääosin ihan hyvästäkin) haluaakin kitkeä alkoholin mainontaa, niin halusimme omasta tahdosta mainostaa tätä!

Nakussa on hyvää, sekä samalla salakavalaa se, että se ei maistu ollenkaan alkoholilta, vaan enemmänkin makuvichyltä vaikka onkin se perus 4,5%.

 

Meidän TOP 3 maut:

    1. 1. Lemon Sour
  1. 2. Apple Sour
  2. 3. Strawberry Sour

Ja jos alkoholi ei ole itselle se juttu, niin Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalta löytyy toki muitakin hyviä alkoholittomia vaihtoehtoja, kuten mm.Sitruunasooda -Limonaadi ja Laitilan Vichyt!

ISO SUOSITUS!

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä