ūüĆ≤Kaupallinen yhteisty√∂ Onepuun kanssa!ūüĆ≤

Koska halusimme tehdä maailmankaikkeudelle hyvän ja merkittävän teon, niin päätimme ostaa itsellemme oman palan Lappia, eli suomeksi oman puun!
Puun virallinen nimi on ”kusipuu”, joka kuvastaa juurikin meid√§n kusista taivalta t√§ss√§ loppumattomassa itsen√§isten artistien polkemassa suossa.

Onepuu halusi tarjota meille toisen puun kylkeen, jonka me halusimme arpoa yhdelle kuuntelijalle!
Onnea puun voittajalle!

Tee säkin päivän EkoTeko ja osta oma pala Lappia!

ūüĆ≤ OnePuu Kotisivut

 

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut l√§mpp√§√§m√§ss√§ monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nyg√•rdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Br√§din, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri T√§hk√§n, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, G√ľntherin, Raappanan, Matti Nyk√§sen ja Hesa√§ij√§n kanssa.

Kuuntele meitä