Kaupallinen yhteistyö Pussit.com kanssa!

”Tupakoinnin lopettaminen on V***N vaikeeta”.

Meille ainakin Suomee kiertäneinä keikkalaisina se sosiaalipötkö on ollut pitkään paheena, josta on koitettu luopua monet kerrat -heikolla menestyksellä.
Ollaan kaikin aina oltu kuitenkin enemmän itse tapaan, kun nikotiiniin riippuvaisia.

Pussit.com tarjos meille kuin tilauksesta ratkasun ja lähti sponssaan meidän keikkareissuja täysin nikotiinittomilla vaihtoehdoilla! 🤩
Sen kunniaks haluttiin arpoa teidän seuraajien kesken 50€ lahjakortti kyseiseen kauppaan, jolla saat tilattua nikotiinipusseja tai vapeja! 💨

VOITA 50€ LAHJAKORTTI PUSSIT.COMIIN

Näin osallistut arvontaan:
1. Seuraa Pussit.com & Mansesteri -tilejä Instagramissa!
2.  Tägää TÄHÄN PÄIVITYKSEEN kaks kaverias!
Voit tägätä myös niin monta kaveria kun haluat! Jokainen tägäys on uusi arpa ja jokainen kommentti uusi mahdollisuus voittaa! 🤩

Lisäksi tässä teille jokaiselle seuraajalle vielä 5% ALE-koodi!
KOODI: mansesteri5

Koodi on voimassa vuoden loppuun asti 😉

Facebook ei ole osallisena kisaan ja kisa on 🔞
Aikaa osallistumiseen on koko syyskuu, eli voittaja arvontaan 30.9 ja häneen tullaan ottamaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
Ps. Voit myös maksimoida voittomahdollisuutesi osallistumalla skabaan myös Mansesterin Facebookissa🔥

ONNEA KISAAN!

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä