Mansesteri 15v Juhlakeikka 12.10.2024

Suomen menestyneimpiin omakustanneyhtyeisiin lukeutuva Mansesteri järjestää uransa suurimmat bileet synnyinkaupunkinsa Tampereen sydämessä Yo-Talolla 15-vuotisen uransa kunniaksi ensi syksynä 12.10.2024.

Luvassa on iso ja upea tapahtuma, jossa mukana musiikillinen läpileikkaus uran alusta tähän päivään, klassikkoja vuosien varrelta, ennenkuulemattomia live-vetoja, sekä mahtava liuta vierailevia artisteja historian varrelta, joita julkistetaan myöhemmin!

”Tässä setissä tulee oleen niputettuna koko meidän ura tähän asti, tää tulee oleen must see kaikille jotka on diggaillu meidän musaa.”
– Vainis

”Tää on isoin spektaakkeli mitä itse ollaan järjestetty koko uramme aikana! 15 vuotta on pienen ihmisen elämä. Se on meille merkittävän pitkä aika ja samalla haikea pysäkki pysähtyä tunnustamaan, että uraa on jo enemmän takana kuin mitä todennäköisimmin enää edessä. Tää on tärkeä etappi meille juhlia sitä ja pysähtyä kerrankin nauttimaan hetkestä sekä siitä mitä on jo saanut aikaan. Pidetään vuoden kovimmat bileet ikinä yhdessä kerrankin näin isolla konseptilla!”
– MC Mane

Erityisellä lavaenergialla ja Mansesterille ominaisella tilannekomiikalla varustettu show on tullut tutuiksi lukemattomilla klubeilla, yökerhoilla ja festareilla ympäri Suomen!
Isot bileet ovat siis taatut kun mm. ”Saravon Pekka”, ”Tampere II feat. Mikko Alatalo”, sekä uudemmista ”Äiti tuli kotiin II”, ”Parrakkaat miehet feat. Jenni” ja ”Iskelmä & Chill feat.Poju” -hiteistä tuttu Mansesteri juhlii kotikaupunkinsa sykkeessä 15-vuotista uraansa!

Mukana myös ainutkertainen Mansesterin fanituotemyynti!
(VAIN KÄTEINEN, MOBILEPAY, PIVO)

Liput https://www.lippu.fi/mansesteri
Perusliput 19,50 € + tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus
Opiskelijaliput 17€ + tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus

Lisätiedot https://www.lippu.fi

Narikkamaksu 3€

Facebook -tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/394450306570997/

https://mansesteri.com/
https://www.facebook.com/mansesteriofficial
https://www.instagram.com/mansesteriofficial/
https://open.spotify.com/artist/11OHTUETXL6VR3cnv9KNF1

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä