Mansesteri – Pehmis feat.Setä Tamu

– MANSESTERI –

PEHMIS FEAT. SETÄ TAMU

Julkaisupäivä: 16.06.2023
Artisti: Mansesteri, Setä Tamu
Formaatti: Digital Download
ISRC: FI3MC2300005
Levykoodi: MNSTRPHMS23

KUUNTELULINKIT

▶️ Spotify
▶️ Youtube
▶️ Apple
▶️ Deezer

KAPPALEEN KUVAUS

Pehmis kappale kertoo siitä että miehetkin saa pehmoilla ja miehilläkin on tunteet. Aina ei tarvitse olla kovis ollakseen cool. Kappale on rakkauden täyteinen, positiivinen ja pinkkien aurinkolasien läpi laulettava rallattelu.

”Miehilläkin on tunteet. Esimerkiksi nälän tunne.”

JAA:

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä