Mansesteri ja Miss Gay Finland 2014 Kilpailijat yhteistyöhön

Mediatiedote räp-ryhmä Mansesterilta

Tamperelainen ja suosittu hiphop-trio Mansesteri julkaisee 13.8 rennon ja tasa-arvon puolesta puhuvan kappeleen. Mukana kappaleella ovat Miss Gay Finland -kilpailijat Emilia ”Milia” Rinne [ Yleisön suosikki 2014] sekä Melanie ”Mela9” Orenius [Miss Gay Finland 2014]. Kappale on nimeltään ”Sateenkaaria”.

Kysyimme taannoin kuuntelijoiltamme sosiaalisessa mediassa, että mistä aiheesta he toivoisivat kuulla meitä seuraavan kappaleen ja todella moni toivoi ”letkeää kesäträkkiä”, mutta muutama heitti sellaisen pallon ilmoille kuin ”Tasa-arvosta” sekä ”hyväksynnästä” kertovaa, että myös ”seksuaalivähemmistöjen puolesta” puhuvaa kappaletta. Ajattelimme täyttää näiden kaikkien toiveet, tästä aihetta kun ei aiemmin ole sen pahemmin käsitelty biisimuodossa miltään taholta. Päätimme aivoriihenä koota letkeän ja hyvänmielen kesäbiisin, johon sisällytämme samalla nimenomaan tasa-arvon ja hyväksynnän teeman kaikkia ihmisiä kohtaan ihonväristä tai seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta. Kaiken kruunasi se, että itse Miss Gay finlandin voittaja, sekä yleisön suosikki halusi tulla mukaan tähän projektiin!

Toivommekin nyt median tarttuvan kiinni tähän kappaleseen, sekä nimenomaan kappaleen sisältöön ja tärkeään aiheeseen.

Mansesteri ft. Milia & Mela9 – Sateenkaaria lyriikkavideo 13.8 julkisessa jakelussa Youtubessa, sekä kuunneltavissa Spotifyssa ja Itunesissa.Ennakkojulkaisumahdollisuus tarjolla, kysy lisää.  Kappaleen ensimmäinen live-esitys 16.8.2014 TubeCon-tapahtumassa Helsingin Hartwall Areenalla

Mansesterin historiaan ja referensseihin voi tutustua osoitteessa www.mansesteri.com. Viestin liitteenä myös lehdistötiedotteeseen oleva promokuva.

Lisäkysymyksiin vastaa mielellään Mansesterin edustaja Iiro Lehtonen, 0407399285 tai myynti@mansesteri.com

T. Mansesteri

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä