Mansesteri jatkaa ilman Indeä

Vuosi 2015 oli henkisesti meille koko porukalle iso koettelemus, oli paljon vastoinkäymisiä niin yksityiselämässä meillä, kuin myös musiikillisesti.
Mutta asioista aina oppii jotakin uutta. Vuosi oli opettavainen, mutta myös koko Mansesterin kannalta suurin ja ehkä tärkein tähän asti.
Meillä oli todella hienoja keikkoja, saimme jääkiekkojoukkue Tapparasta todella hienon yhteistyökumppanin, sekä myös meidän tähänastisen uran siisteimmän levyn ulos!
Kaikkien näiden keskellä kuitenkin, 2016 vuosi starttaa nyt uusilla panoksilla, ja Mansesteri on nykyään kolmen ihmisen (Mc Mane, Vainis, DJ Kalu) rap -ryhmä, sillä Inde ei jatka
enää Mansesterissa.

Meillä on kuitenkin teille paljon siistejä yllätyksiä tulossa, meno ei tule laantumaan, vaan päinvastoin, iso levykiertue starttaa helmikuussa (muutamia keikkoja vähän jo raotettu teille http://www.mansesteri.com/?q=keikat)
ja muut erilliset yhteistyökuviot laajenevat, sekä uusi tuotanto on täysin freshiä saundia, entistä rokimpaa, isompaa ja hienompaa.

Muut Mansesterilaiset kiittävät Indeä menneistä vuosista (2009-2015) ja jatkavat nöyrinä eteenpäin!
Käykää keikoilla, ostakaa levyjä, kuunnelkaa, fiilistelkää, jakakaa, tehdään tästä yhdessä suurta!
#TePidätteTänHengis

Uusin levy ostettavissa täältä:
Levytilaus http://bit.ly/MNSTRPP
Levykauppa Äx http://bit.ly/MansesteriParatiisiPalaa
Spotify http://bit.ly/ParatiisiPalaaSpotify

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä