Mansesteri & LIINA – Selkä seinää vasten

– MANSESTERI & LIINA –

SELKÄ SEINÄÄ VASTEN

Julkaisupäivä: 16.9.2022
Artisti: Mansesteri, LIINA
Formaatti: Digital Download
ISRC:FI3MC2200010
Levykoodi: MNSTRSLKSNVSTN22

KUUNTELULINKIT

▶️ Spotify
▶️ Youtube
▶️ Apple
▶️ Deezer

KAPPALEEN LYRIIKAT

+ SELKÄ SEINÄÄ VASTEN LYRICS

KAPPALEEN KUVAUS

Selkä seinää vasten kappale on koulukiusaamisen vastainen kappale ja se on ollut hautumassa monta vuotta, koska se on kaikille kappaleen esittäjille erittäin henkilökohtainen. Nyt tuntui että oli vihdoin oikea hetki antaa äänet ja kasvot kanannottona koulukiusaamista vastaan, koska tämä on asia mikä ei koskaan voi olla tarpeeksi tapetilla. Toivomme kappaleen olevan voimabiisi kaikille joita on joskus kiusattu ja tämän tuovan heille lohtua ja tukea, sekä tiedon että ette ole yksin asian kanssa. Toivottavasti se avaisi myös kiusaajien silmiä ja saisivat heidät tajuamaan kuinka kauaskantoisia ja traagisia seurauksia kiusaaminen voi jättää.

JAA:

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä