Mansesteri Original – 10v Special EP Julkaistaan Karkauspäivänä

Hyvää alkanutta vuotta jengi!

Tuttuun Mansesterilaiseen tapaan halutaan aina tehdä jotain spessua, joten tehtiin meidän 10v taipaleen kunniaksi täysin uusi kuusi raitainen EP, joka julkaistaan- milloinkas muuten kun karkauspäivänä 29.2. Levy julkaistaan kaikissa digitaalisissa suoratoistopalveluissa ja se sisältää viime vuonna julkaistut Original kokoonpanolla tehdyt kappaleet Ryöstö 2018″, Kuka on se oikea”, sekä Kesäkumi”. Levyn toinen puolisko on 3 täysin uutta ja ennenjulkaisematonta kappaletta.

Levy on todella hyvä tiivistelmä meidän koko pitkästä urasta, ja tiedämme jo etukäteen että se tulee herättämään ihmisissä paljon erilaisia reagointeja, yökötyksen ja mökötyksen kautta eargasmin omaisiin ASMR -dopamiinivyöryihin.

Tämä levy tulee aiheuttamaan puhetta niin ertiyiskoulujen jälki-istunnoissa, työpaikkojen pullantuoksuisissa taukotiloissa, armeijassa tetsatessa räntäsateisen metsän uumenissa munat turpeessa, kuin myös psykiatrisen poliklinikan infotiskillä, ylilaudan ”Mansesteri on paskaa” -langoilla, jossa Jumalasta seuraavat esipuberteetti-ikäiset elämämkoululaiset nauravat sormillansa kirjoittaen, kuinka me ei ikinä kehitytä ja kuinka Mc Mane on helari, sekä myös isompien muusikkojen salaseuran omaisilla pierunhaistelukesteillä, joissa pudistellaan päitä meille, haippiringeille ja julkkisten #metoo -tempauksille, jaellaan toisille ruskeilta tuoksuvia sutkautuksia, kehuja ja kymppitonnin ystävänpalveluslahjoja, sekä pidetään yllä hyväveli-verkostoa taputtamalla toisia päälaelle ja luvaten jatkossakin mainostaa ja kommentoida toistensa kappaleita ja saavutuksia sosiaalisessa mediassa.

Tässä vielä tulevan EP:n kappalelista:

1. Ryöstö
2. Juomapeli 2.0
3. Kuka on se oikea
4. Kesäkumi
5. Profit
6. Nudisti

”Sun keikka oli instana boring/
Lisään sen Cringe -tagin kanssa Instagram storyyn/”
– Sarkastinen

”Pidetään kanta eros jota kehtaa sanoo räpiksi/
Ei vielkä mitään tahoi joka käskis oleen nätisti/”
– Vainis

”Mä ootan koska sulta jotain vaikuttavaa tippuu/
Mut sitä venatessa sä voit painuu takas vittuun/”
– Mc Mane

”Vuosikymmen ja samat naamat messis on/
Ympyrän ulkopuolella skeneinfektio/”
– Inde

PROFIT!

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä