Mansesteri & Poju – Iskelmä & Chill

– MANSESTERI & POJU –

ISKELMÄ & CHILL

Julkaisupäivä: 12.8.2022
Artisti: Mansesteri, Poju
Formaatti: Digital Download
ISRC: FI3MC2200009
Levykoodi: MNSTRSKLMCHLL22

KUUNTELULINKIT

▶️ Spotify
▶️ Youtube
▶️ Apple
▶️ Deezer

KAPPALEEN LYRIIKAT

+ ISKELMÄ & CHILL LYRICS

KAPPALEEN KUVAUS

Iskelmä & Chill on Mansesterin ja Pojun kunnianosoitus suomalaiselle iskelmäkulttuurille ja artisteille. Tuottaja Mikke Neuvonen yhdistelee taustatuotannossa tuttuja iskelmäsoundeja moderniin rap -bängeriin ja sanoituksissa vilisee viittauksia iskelmäkulttuuriin ja Suomen iskelmätaivaan tähtiin. Tältä kuulostaa modernin iskelmäräpin vallankumous.

JAA:

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä