Mansesteri sähköpostiisi!


Nyt voit tilata ilmaisen Mansesterin uutiskirjeen ja saat tuoreimmat musiikkiuutiset, tietoa Mansesterin keikoista ja lipuista, ennakkomyynneistä, kilpailuista ja mahtavista tarjouksista sekä eduista suoraan omaan sähköpostiisi.

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksesi milloin tahansa tilaamisen ohessa tulevia ohjeita noudattaen.

  Seuraa Mansesteria sosiaalisessa mediassa:

  KAUPOISSA NYT

  UUSIN VIDEO

  Tietoa meistä

  Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

  Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

  Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

  Kuuntele meitä