Mansesteri siirtyy Rockhopper Agencyn alle

Suuria muutoksia on kokonaisvaltaisesti tulossa. Yksi niistä on se, että Mansesterin ensi vuoden keikkamyynti ulkoistettiin nyt Rockhopper Agencylle, joka

hoitaa tästedes Mansesterin keikkabuukkaukset. Ensi vuoden helmikuussa alkavan ison levykiertueen kasaaminen on nyt täydessä tohinassa, joten käy tutustuun ja buukkaa meidät keikalle!

http://rockhopper.fi/2015/11/19/mansesteri-siirtyi-rockhopperin-edustukseen/

Rockhopper Agency
Juha Juoni

email: juha.juoni@rockhopper.fi

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä