Mansesteri tatuoi Pekka Saravon nimikirjoitukset käteen -yhteistyössä BELOW ZERO -tattoo gallery!

Belowzero yhteistyössä Mansesterin kanssa

2016 luvattiin ottaa Saravon Pekan pelinumero tatuointina, jos Tappara vie mestaruuden. Mestaruus tuli ja Saravon Pekka -kappale streamasi Spotifyssä kultaa (2 milj. kertaa), tatuointi toteutettiin yhteistyössä silloinkin Below Zero -tattoo galleryn kanssa.

Vuosi vaihtui ja mestaruus pysyi Tampereella, joten viime kultajuhlista napattiin Saravon Pekalta nimmari, joka on nyt ikuistettuna meidän käsissä.
Teemaan sopien myös ”Saravon Pekka” -kappale saavuttaa aivan juuri 3 000 000 kuuntelua Spotifyssä.
Myös uudesta tatuoinnista vastaa yhteistyökumppanimme Below zero -tattoo gallery / artisti Mikko Inksanity!?

Saravon Pekka -kappaleen kuulet täältä:
▶ Spotify: https://open.spotify.com/track/7yGPU7vAbFtKsPdjYRFXDz
▶ Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=XvS3esnt7bo

Below Zero -tattoo gallery:
▶ Instagram: https://www.instagram.com/belowzerotattoo/
▶ Facebook: https://www.facebook.com/belowzerogallery/
▶ Kotisivut: http://www.belowzero.fi/

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä