Mansesterilta uusi albumi ja rokkaava musiikkivideo ”RamHop” ulkona!

Mansesteri julkaisi 2.12 uuden kauan odotetun albuminsa ”Paratiisi Palaa”, jossa on vierailemassa mm. Manserock -genren tunnetuimpia nimiä aina Mikko Alatalosta Costello Hautamäkeen ja Mustista Enkeleistä tuttuun Jussi Aaltoseen saakka!

Levyn sisältö sanoituksiltaan ja sanomaltaan on sitä, mitä ihmiset meiltä ovat tottuneet kuulemaan; Rehellistä ja puhdasta avoimuutta, helposti samaistuttavaa elävää elämää ja jopa repivää rakkautta. Toisaalta levyllä kevennykseksi välillä käydään ihan toisessakin ääripäässä, ja päästetään meidän itseironiset artisti -alter egot irti, jotka taas osaa kieli poskella kääntää meidän heikkoudet vahvuuksiksi ja samalla antaa täyslaidallisen kaikille muille.”

Levy on kuunneltavissa myös Spotifyssä:
Mansesteri – Paratiisi palaa

Levyarvostelut:
Aamulehti
Tamperelainen

Dj Jiikoo (arvostelu tässä)

Levyn kylkeen Mansesteri julkaisi levyltä vielä yhden sinkun musiikkivideon muodossa. Rokahtavampi kappale ”RamHop” katseltavissa täällä:
Mansesteri – RamHop (Musiikkivideo) 

Albumin ohella Mansesterin siirryttyä RockHopper Agencyn alle, ensi vuoden helmikuussa starttaavaa levykiertuetta buukataan parhaillaan täyteen!
Jos haluatte Mansesterin teidän kotikaupunkiin esiintymään levykiertueella, niin vinkatkaa paikallisille tapahtumajärjestäjille ja pyytäkää ottamaan rohkeasti yhteyttä!

Rockhopper Agency
Juha Juoni

email: juha.juoni@rockhopper.fi
tel. +358 (0)500 904 932

 

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä