Mansesterin sisällä tapahtuu

Mansesterin sisällä siis on nyt muutaman päivän aikana tapahtunut paljon.

Ryhmän sisällä tapahtui seuraavanlaisia muutoksia: Sasu ”Sarkastinen” Salonen ei jatka enää toimintaansa Mansesterin nimen alla, vaan siirtyi takaisin omien soolohommiensa pariin. Henkilöt erosivat sopuisasti ja yhteistyö jatkuu muilla tavoilla. Keikkamyyjä Riku Parviainen ei myöskään enää jatka Mansesterin palveluksessa ja uudesta keikkamyyntitahosta tiedotetaan pian lisää. Tällä hetkellä keikkoja myy yksin Iiro Lehtonen, tarkemmat tiedot myyntiosiossa.

Mansesterin uutta levyä on lähdetty totetuttamaan: Tuottajat ovat löytyneet ja levyn pitäisi valmistua jouluksi, jonka jälkeen starttaa keikkakiertua. Kiertueesta lisää myöhemmin.

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä