Mansesterin uusi sinkku lyriikkavideolla ulkona!

Mansesteri julkaisi uutta RamHop -tyyliä edustavan häpeilemättömän ”Kuumottaa” -nimisen sinkun ulos, jolla versioi ja referoi tämän hetken lista-artisteja.

Mansesterin uusi ”Kuumottaa” single on kerännyt valtavasti positiivista palautetta. Kappale on bändin uuden tyylisuuntauksen hionnan lopputulosta.
Satiirisia puukkoja kappaleella saavat mm.Antti Tuisku, Nikke Ankara, Robin, Cheek ja JVG. Kappale on silti tehty hyvällä hengellä ja täysin viihteen nimissä.

Mansesteri piti virallista kilpailua facebookissa, johon osallistuneet täysi-ikäiset saivat lähettää Mansesterille viihdekäytön seurauksiin johtaineita ”kuumottavia” kuvia ja Mansesteri valitsi niistä mielestään parhaimmat, jotka otti videoon mukaan. Kuvia tuli todella paljon, joista kaikki ei harmiksi mahtunut mukaan.

★ Mansesterin uusin ”Paratiisi palaa” -albumi nyt tilattavissa täällä! ★
http://bit.ly/MNSTRPP

★ LEVYKAUPPA ÄX ★
http://bit.ly/MansesteriParatiisiPalaa

★ SPOTIFY ★
http://bit.ly/ParatiisiPalaaSpotify

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä