Mansesterin ”Vuoden tamperelainen”-äänestyksessä sijalle 4!

Mansesteri on äänestetty sijalle 4 ”Vuoden tamperelainen”-äänestyksessä. Bändi keräsi äänipotista muhkeat 9,8%:a. Mansesteri on erittäin yllättynyt sijoituksestaan ja erittäin kiitollinen siitä,että pitkä työ tamperelaisen musiikin ja nuorison parissa on saanut mukavan arvostuksen. Bändi kiittää kaikkiä äänestäneitä ja lupaa toimia sijoituksensa arvoisesti vuonna 2014. Tehdään tänä vuonna niin kovaa jälkeä,että päästään ensivuonna viralliseen valintaan mukaan. Mansesteri oli tämän vuoden äänestyksessä mustien hevosten (äänestyksen ulkopuolelta tuleva ehdokas) ykkösnimi!

http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/276923-tassa-ovat-vuoden-tamperela…

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä