Mansesterin vuosi 2012

TERVEHDYS KAIKILLE FANEILLE!

On näiden uutisten päivittäminen jäänyt porukalta todellakin vähälle,mutta jos sitä nyt näin syksyn saapumisen kunniaksi hieman päiviteltäisiin.

Ensimmäisenä joudumme pahoittelemaan,että vuonna 2012 kauppaamme ei ilmesty kolmatta virallista pitkäsoittoa, mutta jotta nyt kokonaan ei vaivuta tuotannolliseen koomaan, niin ilmaislevy Gigstape 2012 ON tulossa kaikkien ladattavaksi toivottavasti pian! Tämä on meidän kiitois teille siitä, että olette tehneet aikamoisen työn ja ostaneet meidän Kolminaatiomme kaikki painokset loppuun, KIITOS!

Tänä vuonna on tehty jo monta pirun mahtavaa keikkaa ja lisää buukkaillaan koko ajan. Keikkojen puolesta autossa on takalistoja kulutettu suhteellisen monta tuhatta kilometriä, mutta jokainen niistä suurella hymyllä. Ehdottomasti mieleenpainuvimmat keikat tänä vuonna ovat olleet Tampereella sateisessa Särkänniemessä, täpötäydessä Hakametsän jäähallissa, Joensuun Kerubissa ja Supasuolin pre-bileissä, sekä kaiken kruununa Jämsän Pipefesteillä. Aivan hullua menoa!! Mukavaa meillä on myös ollu Kajaanissa, Raahessa, Kotkassa ja aivan jokaisessa paikassa missä ollaan käyty. Te kuuntelijat ootte oikeesti tehny meidän vuodesta mahtavan 🙂 Myös meidän oma tapahtuma Hands Up on ottanut kovaa nostetta alleen ja meillä on artisteja jonossa keikoille vuoden 2013 loppuun, mikä on aivan käsittämätöntä.

Tänä vuonna on siis tulossa vielä paaaaljon keikkoja ja muuta kivaa, joten seurailkaa ihmeessä meitä jatkossakin. Mansesteri – Sekotetaan pakkaa nyt myös kuunneltavissa Youtubessa!

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä