Mansesterin vuosikatsaus 2012

Mansesterin vuosikatsaus 2012.

Hei kaikille Mansesterin faneille, seuraajille, keikkajärjestäjille, yhteistyökumppaneille, satunnaisesti sivuille eksyneille ja tietysti kaikille vihaajille. Vuosi 2012 on ollut AIVAN HUIKEA, siitä kiitos jokaiselle, joka on käynyt keikoilla ja kuunnellut kappaleita. TE teitte meidän vuodesta aivan käsittämättömän. Nyt meillä on ilo kertoa teille siitä tiivistettynä.

Vuosi alkoi sillä, kun Mansesterin Inde ja Vainis yhdistivät voimansa tamperelaisen räppäri Jamicon kanssa ja täräyttivät ilmalle Pekka Haaviston tukiräpin, joka poiki paljon mediajulkisuutta. Mansesteri esiintyi myös Pekka Haaviston tukikeikoilla Jyväskylässä ja Tampereella. Tämän jälkeen teimme muutaman nuorisokeikan ja kävimme Kotkassa, jossa lavaa jaoimme nykyään myös kovassa haipissa olevien TCT:n ja Nost3&Protron kanssa. Painakaa myös nimi Neemu mieleen, tulette varmasti kuulemaan! Huhtikuun aikana teimme myös pienen pohjoisen kiertueen ja yksityiskeikan, josta jäi harvinaisen hyvä maku suuhun..huhhuh!

Kevät alkoi painaa vastaan ja niin myös Mansesterin 3w bileet, jossa paikalle kerättiin paljon tukijoita ja lavalla nähtiin myös alkuperäinen kokoonpano. Kesällä sitten portit aukenivat isosti, kun Mansesteri valloitti Särkänniemen ja Hakametsän jäähallin, joka oli ääriään myöten täynnä lentopallon maailmanliigan vuoksi. Olivat vuoden kovimpia keikkoja ehdottomasti! Eikä kesä ollut vielä siinä, koska olimme myös esillä Ilosaarirockin suvitanssi keikalla, Pipefestissä ja Supasoulfestin pre-bileissä ja Tampereella ensimmäistä kertaa järjestetyssä Chilirock:ssa. Niin leveitä hymyjä koko kesän ajan, ettei enää halunnut enää naamaa ”peruslukemille” palauttaa.

Syksy saapui ja keikat vain jatkuivat nuoriso- ja baarikeikkojen muodossa. Samalla myös Suosikki-lehti heräsi ja teki meistä jutun, jonka julkaisivat marraskuun lehdessä VIIMEISENÄ bändihaastatteluna lehden historiassa..olemme tästä erittäin otettuja! Lokakuussa käytiin taas pohjoisessa, kun palasimme takaisin Kajaaniin, jossa alkuvuodesta oli aivan mahtava yleisö ja sama tahti jatkui! Seuraavana olikin vuorossa Oulu, jonka kävimme korkkaamassa..härkästä hommaa ja kova meininki.

Joulu alkoi lähestyä ja keikat vain jatkuivat, kun suuntasimme Kauhajoelle ikimuistoiselle ja kovalle keikalle, kun saimme livemeininkiin uuden vahvistuksen, useissa Mc Manen sekä Mansestesterin kappaleissa laulaneen (mm.Äijät on äijii, Tien päällä taas, Pari sanaa rakkaudesta) ja niistä varmasti jokaisen korvaan jo tutuksi tulleen MARICAN!

Hänen kanssa on nyt rokkailtu muutamat keikat läpi, ja tuntuu kuin hän olisi kuulunut kokoonpanoon jo pidemmänkin aikaa! Hänet tullaan jatkossa näkemään meidän kanssa samalla lavalla yhä aktiivisemmin!

Kauhajoelta meno jatkui Kiipulaan, Paimioon, ja loppulta Äänekoskelle, jossa varmasti oli koko vuoden pommein keikka!!!! Vuoden viimeinen keikka ennen keikkatauon alkua oli tuttu ja turvallinen Uniikki, jota puolustimme lakkautuksen alla..ja otimme erävoiton ja 2-3vuotta lisäaikaa! Tästä iso kiitos tampereen nuoret, jotka lähtivät massana mukaan talkoisiin.

Nyt siis olemme keikkatauolla ja helmikuussa 2013 starttaa Mansesterin ensimmäinen Suomen-kiertue, jonka keikkapaikoista saatte lisätietoa keikkasivulta.

Seuraavassa jaettuna vielä erityiskiitoksia vuodelta 2012:
Kaikki CREW:n jäsenet, keikkajärkkärit, tuottajat, Enni Einola, Lord Est, Yleisöt, Varjobaari, Nuorisokahvila Uniikki, Suosikki, DJ Kalu eriteltynä, Marica eriteltynä, Hands Up, Finnfest Oy ja kaikki mukana olleet, tukevat ja kuuntelevat.

Mansesterin baaritapahtuma Hands Up jatkaa toimintaansa taas vuonna 2013 ja se saa rinnalleen ikärajattoman nuorisotapahtuman The Point Of Hiphop:n. Uusi pitkäsoitto tulee kauppaan vuoden lopulla ja Gigstape vielä ilmaisjakeluun tänä vuonna! Olkaa hereillä, vuosi 2013 tulee olemaan käsittämätön!

Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2013 Toivottavat Mansesteri & Crew

P.S Tässä Mansesterin kunniamaininnat vuodelta 2012

Paras keikkajärkkäri: Enni Einola / Rämähop
Paras Keikka: Äänekoski, Spotti
Paras Yleisö: Äänekoski, Spotti
Paras takahuonetarjoilu: Wespa, Kajaani
Kovimmat bileet: Hands up Vol. KAIKKI

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä