Mansesterin vuosikatsaus 2013

Mansesterin vuosikatsaus 2013!

Pakko todeta heti näin kirjoituksen alkuun, että ei v*ttu mikä vuosi! Kukaan meistä ei olisi uskonut, että päästään nostaan leveleitä ylös näinkin isosti. Oli kiertuetta Suomessa, oli mahtavia Hands Up-tapahtumia, sekä huikeita isoja keikkoja. Ollaan erittäin kiitollisia siitä, että saadaan erittäin kovassa suomalaisessa skenessä tehdä näinkin paljon töitä, vaikka kilpailijoita on jokaisella nurkalla ja paikkakunnalla.

Vuosi 2013 aloitettiin pienellä, tammikuun kestävällä keikkalomalla, jonka jälkeen lähdettiin painamaan isosti. Helmi-maaliskuun aikana heitettiin Suomen kiertue, joka piti sisällään 20 mahtavaa keikkaa, joista päällimmäisinä jäivät mieleen Kouvolassa yhteiskeikka Brädin ja Will:n kanssa, sekä Siilinjärvellä Justimuksen ja Nost3&Protron kanssa. Kilometrejä kertyi auton mittariin rankasti ja välillä oltiin niin silmät ristissä ja äänet käheinä, että ei tiennyt mihin suuntaan pitäisi kääntyä.

Kiertueen jälkeen keikka-arki jatkui normaalisti ja käytiin erinäisissä paikoissa viihdyttämässä ja aina oli ainakin meillä hauskaa. Kesän aikana teimme myös päätöksen, että laitamme keikkabussimme myyntiin, koska DJ Kalun ja Mikon armeijaan siirtymisten myötä keikoilla ei niin paljoa crew-jäseniä mukana olisi. Auto meni kaupaksi ja homma jatkui normaalisti pienemmällä porukalla. Kesällä ja syksyllä kuljettiin siis ympäri Suomea aina Haminan harrastemessuilta Oulun Teatriaan Petri Nygårdin lämppäriksi.

Syksyn jälkeen keikkamyynnin puhelin soi tiuhaan ja isoja keikkoja lyötiin loppuvuodelle lukkoon. Salossa ja Lappeenrannassa teimme lämmittelykeikkaa nykyisin suurta suosiota nauttivalle Mikael Gabrielille ja vielä joulukuussa Äänekoskella Sannille ja Kuopiossa JVG:lle. Aivan huikeaa, ei voi muuta sanoa! Vuoden viimeinen keikka tehtiin joulukuussa jouluostoksia tekeville ihmisille Tampereen Koskikeskuksessa. Hienoa lopettaa vuosi ja aloittaa keikkatauko kotikentällä Mansessa.

Vuoteen mahtuu myös paljon muuta. Mansesterin kolmas pitkäsoitto ”Kun mikään ei ole pyhää” saapui pitkän prosessin jälkeen painosta käsiimme..ja olemme olleet siitä erittäin ylpeitä! Mukana mahtavia tuottajia ja Mahtavia vierailijoita, joista yksi nimekkäimistä on Voice of Finlandista tuttu, upea laulaja Tanja Vähäsarja.  Monta hyvää Hands Up-tapahtumaakin mahtuu vuoteen ja niissä lavalla pyörähtivät mm. Neemu, Daikin, Nina & Jaana Link ja Sarkastinen. Vuonna 2014 taas uudella sykkeellä näitäkin tapahtumia rakentamaan! Mansesteri valittiin myös tamperelaisen Nuorisokahvila Uniikin kummeiksi ja tästä kunniasta olemme erittäin kiitollisia. Tulemme toimimaan Uniikin parhaaksi ja eduksi jatkossakin.

Nyt Mansesteri jää muutaman kuukauden keikkatauolle lataamaan akkujaan ja suunnittelemaan vuoden 2014 uusia projekteja. Mansesterin virallinen levykiertue alkaa heti huhtikuussa. Keikat julkistetaan myöhemmin alkuvuodesta. Mainitaan kuitenkin,että keikkalista näyttää tällä hetkellä jo lupaavalta ensivuodelle artistin silmin.

Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta 2014 kaikille!

Sitten vielä tuttuun tapaan Mansesterin kunniamaininnat vuodelta 2013

Paras keikka: Äänekoski, Spotti

Rokkaavin yleisö: Siilinjärvi

Paras takahuonepalvelu: Riihimäki, Monari / Salo, Steissi

Suurin yllättäjä: Raatiroll 2013, Raahe / Wanuvarock 2013, Varkaus

Suurin meriitti: Kotkan Meripäivät 2013

Vuonna 2013 julkaistut musiikkivideot!

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä