Mansesterin Vuosikatsaus 2017

Hyvää uutta vuotta 2018 vielä jokaiselle!

Lyhyestä virsi kaunis, vaikkakin tästäkin vuodesta riittäisi kirjan verran kerrottavaa. Koitamme silti nostaa kohokohdat ja pääpointit esille.

Ensinnäkin, vuosi 2017 startattiin heti uudella ”Maskin Alta” -levyllä, joka sai helvetin hienon vastaanoton, ja se onkin tähän asti eniten myydyin meidän kaikista levyistä. Levystä yleisön suosikiks nousi Saravon Pekka -rallatuksen, ”Pintaa syvempään feat. Assi Ilona” ja ”Downshiftataan feat. Juju” lisäks myös yllättäviä valintoja, kuten ”Taka-Töölö (remix) feat. Henriguez, Pasanen, Zankie & Sarkastinen”, Prinsessoja ja putkimiehiä, sekä Pahat pojat feat. Läski Salonen & Sarkastinen. Tällä hetkellä levyä on kuunneltu vähän reilu 4 miljoonaa kertaa!

Ensimmäisenä ”uutena” julkaisuna pamautettiin ulos entistä potkivampi ”Saravon Pekka 2017 remix” -versio, myöhemmin vielä tulivat hitit ”Kultaa feat. Sare”, sekä ”Turbulenssi feat. Samson”.

Tapparan kultajuhlat tuli toistamiseen juhlittua isosti Tampereen keskustassa myös tänäkin vuonna.
2017 vuosi oli pääasiassa aiemman vuoden jälkilöylyjä, ja tämän vuoden starttia, ikäänkuin välivuosi meille. Keskityttiin viime vuosi enemmänkin tämän vuoden julkaisuihin ja pyrimme etsimään kokonaisvaltaiselle tulevalle tuotannollemme suuntausta ja linjausta.

Isoja juttuja siis tulossa, pysykää kuulolla!

Keikkamyynti silti on ollut kokovuoden aktiivinen, ja tälle vuodelle on jo liuta ehditty buukata kiinni, käykää zekkaamaan meidän tulevia kiertuekeikkoja MANSESTERI KEIKAT. Kiertueesta lisää myöhemmin!

Kiitokset

Halutaan kiittää jälleen isosti ja erittäin nöyrästi kaikkia jotka viime vuodessa on ollut enemmän tai vähemmän meidän mukana, Suuret kiitokset meidän ex-jäsenelle Indelle , sekä Sarkastiselle , jotka on ollut keikoilla messissä meiningeissä! Kiitosta ansaitsee myös meidän ystävä ja vakkarituottaja Zankie Official, joka on kärsivällinen ollut meidän suhteen ja edelleen tuottaa priimaa! Kiitos myös tuottajalle Mikey Wonderille.

Todella suuret kiitokset myös Teemu TB Lampinen, joka vastaa meidän tulevan tuotannon miksaamisesta, sekä masteroinnista!

Iso Kiitos myös meidän yhteistyökumppanille / Managerinalulle Pinja Kurki lle, joka on ollut meitä jeesimässä kuvauksissa, ja muissa järkiasioissa, mihin meidän oma tietoisuus ei ole riittänyt.

Kiitos kuuluu myös meidän Ohjelmatoimistolle Rockhopper Agencylle!

Suurkiitos myös meidän jatkuvasta tukemisesta ja homman hengissä pitämisestä #TeamMNSTR!!

Korvaamaton kiitos koko vuodesta kuuluu sukulaisille, ystäville, omille perheille, Dj Kalulle, Kormukselle, kaikille keikkajärjestäjille, aktiivisille faneille ja kuuntelijoille, sekä vihaajille, jotka matkassa kulkee mukana vuodesta toiseen!

#mansesteri

”Ja vaikka tie tää tunteet kaikki meidän murhaa/
Mä uhraan kaiken jotta teen meistä kultaa”¨

Mitä seuraavaksi?

Katse on nyt suurempaan kokonaisuuteen, eli tähän vuoteen 2018. Uusia julkaisuja tulee pian, ja uutta muutosta yleisestikkin kappaleissa varmasti havaittavissa!

Me ollaan enemmän kun valmiit ja toivottavasti ootte tekin, tää vuosi tulee oleen awesome!

Sen enempää enää kiitoksia erittelemättä, te itse tiedätte kenelle kiitos kuuluu, teitä on edelleen helvetisti, ja te ootte ne, jotka on mahdollistanut tän kaiken.

Kiitos!

Kaikille vielä kerran erittäin hyvää ja kokemusrikasta vuotta 2018!
T: Mansesteri

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä