Mansesteri teki puhuttelevan musiikkivideon faniensa kanssa!

Mansesterin omintakeiseen tyyliin kuuluu ottaa fanit mahdollisimman paljon huomioon, joista esimerkkinä mm. ”Kuumottaa” -musiikkivideo, sekä artisti Mc Manen soolotuotannosta paremmin tunnetut ”Blondi”, ”Facebook”, ”Big Brother” ja ”Putous” -kappaleet. Nyt kuitenkin Mansesteri päätti ottaa fanit huomioon isosti ja teki tasa-arvon puolesta puhuvan, kiusaamista sekä syrjintää vastaan taitelevan puhuttelevan ”Pintaa syvempää” -kappaleen, jonka musiikkivideoon pääsivat kymmenet halukkaat kuuntelijat mukaan. Tämän lisäksi Mansesteri pyysi kuuntelijoiden yllätykseksi tunnetumpiakin ihmisiä mm. muusikkoja, näyttelijöitä, sekä poliitikkoja mukaan videoon, joille sanoma on myös henkilökohtaisesti tärkeä.

Kappale on kuunneltavissa ja katsottavissa täällä:
Pintaa syvempään feat. Assi Ilona (Musiikkivideo)

Kappale Spotifyssä:
Pintaa syvempään feat. Assi Ilona (Spotify)

Mansesterin ”Maskin Alta” -levy, joka sisältää myös tämän kappaleen, on ennakkotilattavissa NYT osoitteesta: http://bit.ly/maskinalta

Uutisointeja aiheesta:
FUM
MTV
NYKYSUOMI

 

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä