Mc Mane – Näin se muuttuu

NÄIN SE MUUTTUU

Julkaisupäivä: 29.1.2021
Artisti: Mc Mane / Mansesteri
ISRC: FI3MC2100001
Formaatti: Digital Download

KUUNTELULINKIT

▶️ Spotify
▶️ Youtube
▶️ Apple
▶️ Deezer
▶️ Tidal

KAPPALEEN LYRIIKAT

+ NÄIN SE MUUTTUU

KAPPALEEN KUVAUS

Näin se muuttuu -kappale on tanssittava pop -vivahteinen hitti, joka kertoo tasapainottelusta seesteisen parisuhdestatuksen ja villin vapauden välillä, sekä kaipuusta molempiin.
Biisi kertoo kaunistelematta kolikon molemmista puolista ja siitä kuinka tunteet, elämä, sekä maailmantilanne muuttuu ja aiheuttaa hämmennystä, sekä vaikeita valintoja.

JAA:

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä