MEDIAKUTSU: Mansesteri luovuttaa kultalevyn Tampereen kaupungille.

Enna Rautiainen

Mansesteri luovuttaa kultalevyn Tampereen kaupungille.

Tamperelainen pitkän linjan omakustanteinen musiikkiryhmä Mansesteri saavutti 26.10.2019 kultalevyn kappaleesta Tampere II.
Tampereella ja tamperelaisuudella on ollut merkittävä rooli kappaleen syntymisessä, joten Mansesteri on päättänyt luovuttaa kultalevyn Tampereen kaupungille ja esittää raatihuoneella kappaleen livenä.

Pormestari Lauri Lyly vastaanottaa kultalevyn torstaina 21.11.2019 kello 9.30 Tampereen Raatihuoneella.

Paikalla Mansesteri ja Mikko Alatalo antamassa haastetteluja, kertomassa kappaleen taustoista, tamperelaisuudesta ja tulevaisuudensuunnitelmista, sekä vastaamassa mielellään median kysymyksiin.

Tampere II:ta on kuunneltu suoratoistopalvelu Spotifyssa kultalevyn edellyttämät 2 miljoonaa kertaa. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita kultalevyn luovutustilaisuuteen.

TERVETULOA!

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä