”Mitä rakkaus minulle merkitsee?”

6/11 Julkaisemme puhtaasti rakkaus -teemaisen kappaleen ”P.S. Rakastan Sinua”. Kappale puhuttelee tasa-arvoisen rakkauden puolesta ja käsittelee isoja tunteita, sekä vastaa jokaisen omalla kohdalla kysymykseen ”Mitä rakkaus minulle merkitsee?”.

Kappaleesta ilmestyy samaan aikaan myös musiikkivideo, johon juuri SINÄ voit päästä mukaan! Lähetä nyt joko kuva, tai lyhyt (3-5sek) videoklippi meille, jossa vastaat jollakin teolla kysymykseen ”Mitä rakkaus minulle merkitsee?”

Tässä saa käyttää nyt omaa luovuuttaan, kuinka haluat näyttää rakkauden merkityksen juuri sinulle? Haluatko näyttää kameralle lappua jossa on kappaleen nimi, joku sinulle tärkeä sana tai lause, tai vaikka teemaan sopiva #rakkauskuuluukaikille, tai haluatko osoittaa rakkautta siinä jollekkin tietylle henkilölle?

Onko rakkautta sinulle tärkeä ystävä, jonka kanssa haluat osallistua ja esim. Tehdä sydänmerkit käsillä, tai vain halata? Onko rakkauden merkitys sinulle puolisosi, jonka kanssa haluat suudella videossa?

Haluatko osallistua jo jollain valmiilla klipillä tai kuvalla vaikka omista häistäsi tai vain yhteiskuvalla rakkaasi kanssa?

Entä perhepotrettisi kuva, tai yleensäkkin jokin tärkeä kuva sinulle, joka herättää sinussa rakkauden tunnetta?

HUOM! Muistathan että alaikäisiltä osallistujilta tarvitset aina vanhempien/huoltajan suostumuksen!

Lähetä kuva tai videoklippisi SUNNUNTAIHIN 25/10 MENNESSÄ osoitteeseen myynti@mansesteri.com tai lataa se johonkin pilvipalveluun esim. https://wetransfer.com/ ja laita tuohon meidän mailiin linkki kuvaan/videoon.

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä