”Paratiisi Palaa” levyn ennakkotilaus on alkanut!

Mansesterin julkaisema neljäs pitkäsoitto ”Paratiisi palaa” ilmestyy kauppoihin keskiviikkona 2. päivä Joulukuuta. Pistä nyt ennakkotilaten, niin saat levyn julkaisupäiväksi postiluukustasi kotiin

Ennakkotilaajien edut:

– Ennakkotilaajat saavat levyn ilman postikuluja!
– Ennakkotilaajat saavat ainutlaatuisen fanikortin nimikirjoituksilla levyn mukana!
– Ennakkotilaajat saavat myös levyn mukana koodin, jolla pääsevät lukemaan Mansesterin virallisen fanilehden nettiversion!

Tilaa nyt meidän nettikaupasta:

PARATIISI PALAA -LEVYN TILAUS

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä