Pelastakaa nuorisokahvila Uniikki!

Seuraava tiedote liittyy seuraaviin uutiisin:

Mansesterin tiedote Tampereen nuorisokahvila Uniikin säilyttämisen puolesta:

Mansesterin artistit Mc Mane, Inde ja Vainoharha ovat kampanjoineet Tampereen kaupungin käsittämätöntä säästöpäätöstä vastaan, joka on sulkemassa nuorten keskeisen ajanviettopaikan aivan kaupungin ydinkeskustasta. Nuorisokahvila Uniikki on toiminut vuodesta 2009 keskeisenä tapahtumajärjestäjänä nuorten toivomien live-esiintyjien ikärajattomissa esiintymisissä ja on näin tuonut nuoret kaduilta sisätiloihin.

Nuorisokahvilan pitäjät ovat yksilöllisesti huolehtineet nuorista ja luoneet tiloihin tervetulleen ilmapiirin, jossa jokainen voi hymyillä. Netissä täytettävänä oleva addressi (http://www.adressit.com/allekirjoitukset/nuorisokahvila_uniikin_toiminta_pitaa_jatkua/) on kerännyt jo huomattavan paljon nuorten allekirjoituksia niin Tampereelta, Pirkanmaalta, kuin muualtakin.

Mansesterin artistien mielestä kaupungin nimeämä säästöpäätös juuri Uniikkia kohtaan on pöyristyttävä ja odotukset uuden Monitoimitalon suosioista liioiteltua. Monitoimitalossa eurot puhuvat nuorten puolesta, kun taas Uniikissa live-esiintymisen on voinut järjestää ilmaiseksi – Monitoimitalossa tätä mahdollisuutta hintakatalogin mukaan ei ole. Mansesterin edustajat nyt kysyvätkin: Onko tämä oikea tapa parantaa kaupungin nuortenpalveluita ja hyvinvointia. Nuorten miesten vastaus on selkeä: EI OLE

Tampere on hyvä kaupunki nuorille, mutta välillä sen suhteellisuudentaju ei ole nuorten tasolla ja nuorten mielipiteet ja äänet sivuutetaan tylysti. Nyt olisi oikea aika avata silmät ja miettiä mikä oikeasti on nuorison etu. Täten pyydämme,että huutoomme vastaataan ja Uniikkia ei suljettaisi ja että kaupunginvaltuusto tekee oikean päätöksen 13.9

T. Mansesteri alias Mc Mane, Inde & Vainoharha

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä