”Saravon Pekka”, kultasinkku päätyi kotiin, Hakametsän Jäähallille

Perjantaina 16.9 käytiin spesiaalikeikalla Tampereen Hakametsän Jäähalilla, jossa oli myös viirinnostajaiset, ja Tapparan uuden liigan avausmatsi!
Saatiin kunnia lahjoittaa tokan erätaukokeikan päätteeksi meidän kultalevy Tapparan Myynti- ja markkinointijohtajalle Aki Holmalle. Levyn tarkkaa sijoituspaikkaa ei vielä tiedetä, mutta voidaan hyvin mielin todeta että kultasinkku on nyt kotona!

Saravon Pekka kappale on nyt kerännyt reilussa neljässä kuukaudessa Spotifyssä 2 miljoonaa ja 145 tuhatta kuuntelua ja youtubessa se on saanut myös jo yli 1 miljoona ja 500 tuhatta katselua!

Viimeksi kappaleesta uutisoi Aamulehti. Lue artikkeli ja katso tästä meidän haastattelu, jossa myös kerrotaan miten kappale sai alkunsa!
http://www.aamulehti.fi/kotimaa/viikossa-tehty-tamperelaisbiisi-kerannyt…

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä