”Saravon Pekka” striimasi kultaa!

Mansesterin uusin hittikappale ”Saravon Pekka” striimasi kultaa Spotifyssä! Se tarkoittaa sitä että kappale keräsi
yli 2 miljoonaa kuuntelua, joka tapahtui vielä alle neljässä kuukaudessa, näin ollen koko historian ensimmäinen omakustanteisen bändin saavutus.

Suuri kiitos vakituottajallemme Zankielle, sekä masteroijalle Teemu Lampiselle!!
Kiitos myös itse Tapparalle kappaleen ideasta ja mahdollisuudesta toteuttaa, sekä Liiga-Tappara Fan Club ry & Tapparan Faniryhmä Sinioranssit kertosäelauluista!

Viralliset isot kultajuhlat vietetään 30.9 Ravintola Herwoodissa, Tampereella sekä 14.10 Pub Possessa , Tampereella.

Siitä starttaakin meidän virallinen pitkin suomee rullaava ”Kultajuhlakiertue”, jonka alati päivittyvät keikat löydät TÄÄLTÄ

Ensi kuun tienoilla meiltä ilmestyy Spotifyyn meidän tuleva uusi pitkäsoitto, joka on jotain tosi paljon isompaa kun koskaan aiemmin ollaan tehty! Ollaan tää vuosi pyöritelty tätä levyä, sen ideaa ja sisältöö ja löydetty tosi freesi tie mitä kulkee. Toivotaan että uus tuotanto uppoo teillekkin! Ei olla mitään ”ylimäärästä” ehditty paljoo julkasta, levyltä tulee kyllä ulos vielä jokunen sinkku videon kera.

Ollaan tosi ylpeitä ja kiitollisia kaikille tuleville levyllä oleville mahtaville fiittaajille, jotka vielä toistaseks pidetään teiltä salassa!

Tää vuosi on ollu pisin matka varmasti henkisesti ja fyysisesti mitä ollaan uralla kuljettu, kasvettu sen mukana ja löydetty täysin uutta ja erilaista juttua.

Suurin kiitos edelleen tässä hommassa kuuluu kaikille teille tukijoille, kuuntelijoille ja faneille jotka pitää edelleen tän homman hengissä! Käykää keikoilla, luukuttakaa musaa, jakakaa sitä, ollaan yhdessä suurta!

Tästä on hyvä jatkaa!

KIITOS!

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä