Tampereen Pormestari Lauri Lyly vastaanotti Mansesterin kultalevyn


Kuva: Toni Repo / Aamulehti

 

n.10,5 vuotta sitten istuimme nuorina miehinä Markuksen (Mc Mane) parvekkeella Hervannassa miettien innoissamme, että olisi kiva tehdä räppiä porukalla. Paikalla olivat Markuksen lisäksi Iiro (Inde), Jesse (Vainis) sekä Sasu (Sarkastinen) ja porukassa tuumittiin musiikkikenttää sillä aikajaksolla. Todettiin, että ei haluta tehdä massatavaraa, vaan tehdä sitä mikä meille itsellemme on tärkeintä ilman, että kukaan ohjaa tiettyyn suuntaan tai kertoo voiko jostain aiheesta tehdä biisiä. Vuosikymmen tästä, niin olemme Tampereen Raatihuoneella yhdessä Mikko Alatalon kanssa luovuttamassa Tampereen Pormestari Lauri Lylylle kultalevyä-/singleä meidän hienosta yhteiskappaleesta Tampere II.

Halusimme painattaa ja luovuttaa oman nimikoidun levyn Tampereen kaupungille, koska Tamperelaisuus on meille kaikille todella iso ja tärkeä äasia,ja olemme vilpittömästi ylpeitä siitä. Ilman tätä rakasta kotikaupunkiamme ei kappale olisi koskaan syntynytkään. Koemme että niin koko kaupunki, kun sen kaikki asukkaatkin ovat tukeneet meitä koko 10 vuotisen uramme alusta lähtien, mikä on meille todella suuri kunnia.

Paljon on vettä virrannut Tammerkoskessa, monta ylä- ja alamäkeä on yhdessä kuljettu Mansesteri-nimen alla, mutta täällä me silti ollaan.

Haluamme vielä isosti nostaa esille kiitoksemme Tampereen nuorisopalveluille, Tampereen kulttuuri- ja tapahtumapalveluille, vieraileville muusikkotovereille, keikkajärjestejäille, yhteistyökumppaneille ja myös niille, jotka ovat aikanaan kritiikkiä antaneet. Unohtamatta etenkään teitä kaikkia upeita miljoonia kuuntelijoita, joiden ansiosta nämä hetket ovat mahdollisia. Te kaikki olette uskoneet meihin ja antaneet meille syyn jatkaa meidän urapolkua ja kestävää kehitystä suomalaisen rap-musiikin saralla.

Tänään Raatihuoneella luovutustilaisuuden upeasti Mansesterin kanssa järjesti Tampereen Kaupunki (Viestintäpäällikkö Aila Rajamäelle iso kiitos!), esiintymisen äänentoiston hoiti yhteistyökumppanimme Sonemar Oy – Disco Design ProShop/Pasi Virtanen ja hiukset loihti juhlakuntoon The Parturi Tampere. Suuri kiitos Niko Tiuraniemi, sekä Tampereen toimipisteen työntekijät. Suuri kiitos Veera Puljujärvi (VMP Photography) bändin sisäisestä dokumentoinista. Kiitos kaikille medioiden edustajille myös jotka saapuivat paikalle ikuistamaan tämän ainutkertaisen hetken.

Tampereen kaupungin kultalevyä voi pian käydä jatkossa ihailemassa Tampereen Virastotalon aulassa.

Kiitos kaikille ja voimme luvata paljon lisää uutta vuonna 2020!

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä