Tappara ja Mansesteri yhteistyössä?

Monet kyseenalaistivat että mikä tuo meidän ja Tapparan välinen suhde nyt on. Kerrotaampa kaikki lyhyesti ja ytimekkäästi.

Saimme jokunen aika sitten tietää että meidän ”Tampere II” -kappale (kuuntele kappale TÄÄLTÄ) on otettu Tapparan pelaajien omaksi henkilökohtaiseksi voittokappaleeksi, jota he soitattavat aina pukuhuoneissa pelien jälkeen. Sen jälkeen kappale levisi sieltä Jäähallin otteluiden välimusiikiksi. Tapparalta otettiin meihin tämän tiimoilta yhteyttä ja meitä pyydettiin esiintymään Tapparan 60v juhlaotteluun Hakametsän Jäähallille.

28.11 paikalla oli hallin omien kävijätietojen mukaan 7300 ihmistä. Olimme tosiaan tuolla mahtavassa tapahtumassa mukana esiintymässä, ensin erätauolla parin kappaleen verran, sitten pelien jälkeen heitimme pidemmän setin ihmisille. Mukana oli esiintymässä mm. Neljä Wattia, sekä Mustat Enkelit duo, jonka keulahahmo Jussi Aaltonen on meidän 2.12 ilmestyvän levyn nimikkobiisilläkin mukana. Syy, miksemme voineet hirveästi tapahtumaa mainostaa ja hehkuttaa, oli se että meidät tosiaan buukattiin jatkoillekkin yksityistilaisuuteen yllätyskeikalle Kirvesklubille Tapparan pikkujouluihin esiintymään itse pelaajille & heidän aveceille!

Todella siisti koko tapahtuma ja järjestely oli kaikinpuolin, sekä olemme todella otettuja tästä tilaisuudesta, sekä siitä että kappale on otettu noinkin hyvin vastaan! Oli myös hauska kuulla että pelaajat fiilistelevät meidän muutakin tuotantoa, sekä olivat aivan otettuja tästä yllätyskeikasta!

Nyt meillä on lisää vielä huikeampia suunnitelmia yhdessä Tapparan kanssa tulossa, mutta niistä vasta sitten lisää myöhemmin!

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä