Tien päällä taas!

Tampereen ajoneuvopesu oy

Moro!

Mansesterin keikkakalusto vahvistui taas yhdellä autolla, kun pari vuotta käyttämättä seissyt Vainiksen Dodge piristettiin uuteen uskoon! Auton jalkatila oli päässyt homeeseen ja puiden alla seisseen auton ulkopintakin oli melko kamalassa kuosissa. Muodonmuutoshaasteen otti vastaan Tampereen Ajoneuvopesu Oy.

Autolle suoritettiin täydellinen sisä ja ulkopintojen ehostus. Tampereen Ajoneuvopesulla on yli kymmenen vuoden kokemus autofixauksesta ja se myös näkyy! Suosittelemme näitä palveluita suurella yläpeukulla! Nyt kelpaa kiertää Suomea fressissä autossa!

Tampereen ajoneuvopesu
Lokomonkatu 25 D 2.krs
03 222 6580 / 0400 415 307
http://www.ajoneuvopesu.fi/

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä