Mansesteri teki tunnusbiisin ”Unlimited Racing” -tapahtumalle!

Mansesterin ”Kun mikään ei ole pyhää”-albumilla julkaistu ”Vauhtii”-kappale on valittu Lappeenrannassa järjestettävän Unlimited Racing-tapahtuman viralliseksi tunnuskappaleeksi. Tapahtuma järjestetään Lappeenrannan lentokentällä 27-29.6. Mahtavien autojen lisäksi tapahtumassa esiintyy myös vinopino suomalaisia huippuartisteja, mm: Robin, Elastinen, The 69 eyes, Mikael Gabriel ja totta kai myös Mansesteri.

Lisätietoja tapahtumasta löydät tapahtuman kotisivuilta: http://www.unlimitedracing.fi/etusivu/

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä