Uusi kokoonpano: Kosketushäiriö!

Mikä ihmeen Kosketushäiriö?

Meillä aina on ollut lähellä sydäntä rock, sekä rockpohjainen räppi (rapcore, numetal jne.), jonka vuoksi aikanamme keksimme meidän oman genremme ”RamHop”. RamHopista lisää meidän virallisessa fanilehdessämme Mansesteri -fanilehti.

Meidän Paratiisi Palaa -levy oli hieno alustus tälle genrelle, jota Maskin Alta -levy oli jo lähes täysin. Hiljattain tässä aloimme pohtia, että olisi hauskaa tehdä vielä raskaampaa dance-metal- rap -tyylistä musiikkia, vaikkei se iskekkään valtavirtaan, mutta se kuulosti vain hauskalta idealta. Päätimme pitkän harkinnan jälkeen pistää pystyyn täysin uuden kokoonpanon nimellä ”Kosketushäriö”. Halusimme tehdä jotain mikä on täysin vastakohtaa omasta tuotannostamme sanomallisesti. Tälle projektille tulevat kappaleet eivät edusta meidän omia mielipiteitämme, vaan ne on enemmänkin huumori ja viihde edellä vietyjä eriarvoisuutta kyseenalaistavaa, sekä tarkoituksellisesti provosoivia tekstejä. Kosketushäriön jäsenet ovat tästälähin Maukka Perusperkele, Turmio Murmelsson, sekä Pappa Murmelsson.

Jack Daniels feat. Johannes Kostaja

Jack Daniels on Kosketushäiriön debyyttisingle. Kappaleella vierailee tunnettu laulaja, joka esiintyy tässäprojektinimellä ”Johannes Kostaja”.
Se on menevä, punk -henkinen kappale, joka on juomalaulu syvemmällä merkityksellä. Pohdittiin nykypäivän tasa-arvoisuuden tapetilla olemista, misogyniaa, cancel -kulttuuria, sovinismia sekä feminismiä. Halusimme provokatiivisesti tuoda esille niitä epäkohtia, joita ihmiskunnan päähän on istutettu naisen ja miehen rooleista, sekä juomakulttuurista.

Musiikkivideo: https://youtu.be/3PjRErwbvvY
Spotify: https://spoti.fi/3xCNQC8

Seuraa Kosketushäiriötä somessa!

Instagram: https://www.instagram.com/kosketushairio
TikTok: https://www.tiktok.com/@kosketushairiomusic
Facebook:
https://www.facebook.com/kosketushairio/

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä