Mansesteri X Inde Morjesta & Chorale feat. Mikseri Allstars – Valokeilassa

???

Mansesteri X Inde Morjesta & Chorale feat.Mikseri Allstars – Valokeilassa

▶ SPOTIFY: https://open.spotify.com/track/1RNAmgfrZ79FfukLHnq0SC

Mikseri -Jotain mitä jonnet ei muista.
Mansesterin alkuperäisjäsenen Inden suuruudenhullusta ideasta kasvoi jättimäinen possebiisi!
Kun Mansesteri -bändistä tunnetun Mc Manen pitkäaikainen haave tehdä iso possebiisi yhdistettiin Inden ideaan kerätä aikansa suurimman musiikkiportaalin Mikseri.net:in kuunnelluimmat artistit kasaan, niin saatiin aikaiseksi menevä hitti ”Valokeilassa”. Mikseri.netistä myös alunperin ponnistanut Eurodanceyhtye Chorale laulaa kertosäkeet.
Kappaleen on säveltänyt Saravon Pekka -jättihitin tuottaja Joni ”Zankie” Vuorinen, sekä miksannut ja masteroinut kasaan Mansesterin alkuperäisjäsen Sasu ”Sarkastinen”, joista molemmat myös ovat äänessä ko.kappaleella.

”Mikseri oli suomalaisen musiikkialan ruohonjuuritason ponnahduslauta muusikoiden kehitykseen ja kokemukseen saada palautetta. Mahtava saada tehdä yhteistyötä samalla kappaleella artistien kanssa, joiden uraa tuli seurattua oman uran alussa.”
– Inde Morjesta

”Lähdimme rohkeasti kyselemään myös jo uransa aikoja sitten lopettaneita, silloisia omia esikuviamme mukaan kappaleeseen. Olemme todella hyvillämme siitä että kaikki olivat todella mielellään mukana tässä!”
– Mc Mane
Jokainen kappaleella oleva artisti on saanut hyvin esiin juuri omanlaisensa tyylin, fiiliksen ja näkökulman josta sanansa on ammentanut.
Kappaleella mukana on myös mm. Kolminkertainen Rapin Suomenmestari MC Kajo, X-Factor – sekä Suomen Talent ohjelmissakin yleisöä villiinnyttänyt naisräppäri Sana, Kesähitin ”Rannalle” takana olevan bändin TCT:n entinen keulahahmo Miika, sekä myös platinaa ja kultaa striimannut omakustannebändi Mansesteri alkuperäisellä kokoonpanolla.
Kappaleen nimi valokeilassa juontuu suoraan Mikseri.netin ”shoutout-boksista”, eli etusivun mainoslaatikosta, johon sivun ylläpito tekee omia nostojaan trendaavista ja suosituista kappaleista.
Kappaleen täydellinen artistikattaus
(suluissa mikseri.netin aikainen artistinimi):
Chorale
Mieloin (Lyriikka)
Kekkonen
Kasper Vee
Methodi
TuuriUli (Abstraakki)
Gabi
Vainis (Vainoharha)
Mc Mane
Inde Morjesta (Indefiniitti)
Sarkastinen
Zankie
Miika (Comeetta)
Ainty (Aintybro)
Heittiö
MC Kajo
Altis (AKA)
One (One’love)
Talentti
Pehmo A
Alamaa
Sana
Ekstaasi
Läski Salonen (Kirka Rapitzin)
Marcus Virta (Få Flow)
PistePiste
Kappale ilmestyi kaikkiin suoratoistopalveluihin 2.10.2020

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä