Vuoden 2011 tiivistys

Mansesterin vuosi 2011 oli todellista vuoristorataa. Oli hyviä ja mahtavia hetkiä, sekä myös tunteita herättäneitä ja ryhmää supistavia aikoja.

Kolminaatio levyn 1. ja 2. painos myytiin loppuun alle 2 kuukaudessa ja nettijulkaisu Gigstape 2011;kin on ladattu mukavat määrät..mitä voimme muuta sanoa,kuin kiitos! Paljon mahtavia keikkoja takana, ensimmäisinä tottakai mielissä Chill House, Tampere ja Kalajoen Juhannus…AIVAN mahtavaa! Toki porukka kutistuis artisien puolesta 3:n, kun Sarkastinen lähti Mansesterista, mutta sitä kompensoi Crew:mme kasvaminen, sekä keikkabussin osto.

Julkastiin tosiaan musiikkivideo Geenit biisistä: http://www.youtube.com/watch?v=-wUiypPHFhI

Ja tosiaan Hands Up-tapahtumatkin on aina ollu kattoon asti täynnä ja siitä kiitos Varjobaarille, esiintyjille ja kaikille,jotka ovat paikalle tulleet katsomaan artisteja

KIITOS TEILLE VUODESTA 2011 RAKKAAT FANIT,KUUNTELIJAT,TUKIJAT JA CREW:N JÄSENET. TEHDÄÄN VUODESTA  2012 JOTAIN PIRUN SIISTIÄ.

HYVÄÄ JOULUA JA UUTTAVUOTTA 2012!

T. MANSESTERI AKA MC MANE, INDE & VAINOHARHA

KAUPOISSA NYT

UUSIN VIDEO

Tietoa meistä

Tamperelainen ja täysin itsenäinen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.

Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.

Mansesteri on ollut lämppäämässä monia eturivin artisteja ja esiintynyt samalla lavalla mm. Apulannan, Portion Boyssin, Pasin ja Anssin, JVG:n, Elastisen, Robinin, Petri Nygårdin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, Lord Estin, Sannin, Jujun, Tuomas Kauhasen, Lovexin, Nikke Ankaran, Uniikin, Diandran, Sini Sabotagen, Mustan Barbaarin, Lauri Tähkän, Kasmirin, Adi L Haslan, Spektin, Güntherin, Raappanan, Matti Nykäsen ja Hesaäijän kanssa.

Kuuntele meitä